Inspirerende lezing

Nederig
leiderschap

De kwaliteit van ons leven hangt van de kwaliteit van onze leiders af. Waar zijn de leiders gebleven waar we tegen opkijken en die we willen volgen omdat ze integer, betrouwbaar en nederig zijn?  

 

Enkele onderwerpen die aan de orde komen in de lezing

Download het gratis e-book

De lijst van machtsmisbruik, immoreel gedrag, middelmatig leiderschap in alle lagen van de maatschappij is schrijnend. Waar zijn de leiders gebleven waar tegen we opkijken en die we willen volgen omdat ze integer en betrouwbaar zijn?

Wat de wereld nu nodig heeft zijn leiders die niet voor hun ego, eigenbelang, aandeelhouders of de winst gaan, maar leiders die begrijpen dat echte innovatie investeren in je human capital is. Dat naast missie en visie, ook een visie voor het leven belangrijk is. Of je nu aanvoerder bent van het zaterdag voetbal elftal of president bent van de machtigste land ter wereld. Wie durft het aan om tegen de stroom in te gaan en de ander te dienen in plaats van gediend te worden?

Kunstmatige Intelligentie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Een visie voor het leven.

De valkuil van elke leider.

Nederigheid een krachtig wapen.

 
  • Spreker, futurist & motivator

    Oliver Khouri

    Speeches over de impact van nieuwe technologie op hoe we leven, werken en ondernemen. Oliver geeft inspiratiesessies in binnen- en buitenland. 

    Alle lezingen Direct boeken

Over nederig leiderschap

Het corona virus heeft de zwaktes en tekortkomingen van het hedendaagse leiderschap blootgesteld. Kortetermijnwinst denken en het ontbreken van een duurzame en sociale visie voor het leven hebben ervoor gezorgd dat de mens in angst en onzekerheid leeft over wat de toekomst zal gaan brengen.

Wat wij nu nodig hebben zijn leiders die niet voor hun ego, het compromis, de aandeelhouders of alleen de winst gaan, maar met antwoorden en oplossingen komen die het algemeen belang dienen. Leiders die begrijpen dat naast innovatie, missie en visie de factor mens en duurzaamheid als businessmodel centraal moeten staan.

Leiding geven brengt verantwoordelijk met zich mee omdat het invloed heeft op de meest waardevolle bezit wat er is: een mensen leven.

Vertrouwen is bewegen. Bewegingen en dus veranderingen kunnen alleen tot stand komen als een leider in staat is om in het hart van een mens te komen

Nederig dienend leiderschap is de oplossing om een stabiele, creatieve en productieve omgeving te realiseren omdat nederig leiderschap de ander altijd als vertrekpunt heeft en niet het eigenbelang. En omdat het de ander centraal stelt ontstaat er altijd een win-win situatie in welke context je ook als leider werkzaam bent.  

Wie durft het aan om tegen de stroom in te gaan en de ander te dienen in plaats van bediend te worden?

 

 

 

Our Clients

We partner up and colloborate with innovative companies from all over the world.

What clients say.

„I would have never got where I am right now were it not for the Vision. They made all my wishes come true.“

A. Smith